Nya blommor i fönstret

2013-11-27

Limma med pensel  sätta på små små frön  Alla får prova att klippa med saxen

Så var det dags för nya blommor i fönstret inne på trollet. Vi får öva mycket genom dessa blommor - formen rund/cirkel, färgerna grön, rosa och gul, räkna antal, penselhållning, trycka fast cirklarna så de bildar en blomma (form igen), finfinfinmotorik med pillande av små små små frön, klippning med sax.... matematik, språk och finmotorik! Toppen ju :) och snyggt blir det med kommer ni märka när ni tittar ut/in genom vackra färglada fönster.

Barnen brukar vara väldigt stolta över sin blomma!

Otroligt mysigt och underhållande att höra/se deras olika sätt att resonera hur blomman ska se ut och tillverkas.