Gympa på!

2014-02-13

Idag har vi varit i gymnastiksalen. Varje torsdag finns det möjlighet för oss att vara där och det är ett toppen tillfälle att träna sin grovmotrik, koordinationsförmåga och balans. När vi kommer ner blir barnen alldeles saliga av all yta de har att röra sig på så de bara måste springa några varv och testa hur det är. Efter en stund brukar vi ha bollar och spela någon musik. Idag fick de även prova på "redskap" då vi plockade fram översta delen av en plint. Det var populärt!

Ibland går det så fort att kameran inte hinner fånga barnen på bilden!