Vi träffar Kråkan i Skogsgläntan

2014-02-25

Kan jag bryta av pinnen? *stark*  STOR pinne  liten pinne

Solen skiner himlen är blå

Kråkan och Talgoxen  Fem svarta kråkor satt på en gren...

När vårvädret äntligen dök upp så tog vi tillfället i akt och gick bort till vår underbara lilla skogsglänta där vi brukar ha vårt tema natur. Denna gång fick vi bekanta oss med en kraxande svart och grå fågel som heter KRÅKA.

Vi flaxade med armarna och ropade "kra kra kra", det lärde vi oss av kråkan. Och vi räknade och sjöng en ramsa med Fem svarta kråkor satt på en gren, en flög iväg och så var det bara en, två, tre, fyra kråkor kvar... osv. tills bara grenen var kvar.

Många pinnar plockades denna förmiddag och många stubbar undersöktes flitigt :)