Teatergrupp

2014-03-27

Vi har haft den stora äran att ha teater med en del av de stora barnen på tvärflöjten. Vi har haft en del dramaövningar till att börja med och fortsatte sen med att sätta upp en teaterföretställning. Den klassiska "sagan om pannkakan" men med barnens inflytande blev den i en modern tappning. I denna versionen fanns det med en prinsessa, ninjaturtles sköldpadda, en ninja, en piratekorre, en pirat och en Ben Ten! Vi gjorde egen rekvisita och inbjudan till de övriga avdelningarna. Föreställningen blev oerhört lyckad och barnen gjorde en strålande insats!