Jag har bett några familjer att svara på frågor om hur de upplever hur det är att vara en del av Trollflöjtens Förskola....

Anna och Henrik med sonen Charlie 3 år

1. Varför valde ni Trollflöjten?

"Vårt val var enkelt då vi gillade den lilla familjära känslan som finns på förskolan med lagom stora barngrupper. Även för den  underbar närmiljön med närhet till skog, hav och möjlighet till diverse sportaktiviteter. Personalen är otroligt engagerade i barnen och visar ett stort hjärta för det dom gör"

2. Vilka är de största fördelarna med Trollflöjten?

- "Arrangemanget och hjärtat från pedagogerna! Vi uppskattar deras arbete som är kopplat till Friluftsfrämjandets Knoppis, Knytte och Mulle. En stor fördel är också att barnen får testa olika sporter så som ex gymnastik och tennis"

3. Hur upplever ni förskolans pedagogiska miljö?

"Personalen har en mycket bra förmåga att väcka barnens intresse inom olika områden samtidigt som barnens idéer och tankar har ett stort inflytande. Pedagogerna är otroligt kreativa i sin pedagogik vilket smittar av sig till barnen, de får mycket kunskap inom många olika områden och något som uppskattas är när de arbetar i olika projekt. Förskolans arbete är alltid kopplat till läroplanen och vi som föräldrar får alltid ta del av barnens arbete på olika sätt"

4. Något annat ni vill dela med er av till andra som funderar på att välja Trollflöjten?

- "Förskolan åker ofta iväg på många små trevliga utflykter så som bio, teater, brandstationen och andra roligtheter. Personalen verkar ha en bra gemenskap och det har varit en trygg och stabil personalgrupp under en längre tid vilket blir en trygghet för barnen. På förskolan serveras en välbalanserad och bra kost"

Li och Pontus med dottern Yrsa 4 år

1. Varför valde ni Trollflöjten?

- "Vi fick bäst intryck av Trollflöjten i stort. Trevligt bemötande, med i friluftsfrämjandet och glatt"

2. Vilka är de största fördelarna med Trollflöjten?

- "Att det är så familjärt. Barnen känner sig trygg med alla pedagoger och med varandra, oavsett avdelning. Att naturen är en så stor del av verksamheten samt satt det är mycket utomhusaktiviteter, utflykter och promenader"

3. Hur upplever ni förskolans pedagogiska miljö?

- "Bra, inga klagomål alls! Rent och snyggt, uppdaterat och mysigt"

4. Något annat ni vill dela med er av till andra familjer som funderar på att välja Trollflöjten?

- ""Det märks att ni pedagoger trivs med varandra, detta gör att hela förskolan får en gemytlig och glad miljö där barnen får vara med hela tiden, vilket gör att även de trivs med varandra"

Christian och Sofie med dottern Elli 2 år

1. Varför valde ni Trollflöjten?

"Vi hade både hört och läst gott om förskolan och så ligger den nära vårt hem. Och även att det är en Mulleförskola då vi värdesätter att vara ute mycket oavsett väder"

2. Vilka är de största fördelarna med Trollflöjten?

- "Mysiga lokaler, närhet till skog och trevlig utemiljö och pedagoger som jobbar med barnen på ett pedagogiskt och uppmärksammat sätt och där de ser till barnen efter individen"

3. Hur upplever ni förskolans pedagogiska miljö?

- "Fantastiska pedagoger, vi har känt oss trygga från dag ett. Ett plus att barnen umgås och leker över avdelningsgränserna, stora som små"

4. Något annat som ni vill dela med er av till andra som funderar på att välja Trollflöjten?

"Tillgång till tennis, gympahall i samma byggnad och att man gör dagsutflykter till bond/hästgårdar i närheten, många gemensamma utflykter där alla lagar mat tillsammans i skogen. Maten som serveras är varierad och att man ser till att de barn som har andra behov blir tillgodosedda (allergier, vegetarianer etc). Pedagogerna verkar ha kul tillsammans och verkar trivas och bjuderna gärna på sig själva på avslutningar :) Högt uppskattat!"