Skapa trygghet            Ansvarstagande                     Tydlig målinriktning               Skapa glädje                 Anta Utmaningar

(Läs mer om SATSA under värdegrund)

Trollflöjten är en liten privat förskola. Vi finns i Hittarpshallen i Laröd utanför Helsingborg. Vi har tre avdelningar - Utegruppen: Stjärnorna, 16 barn i åldrarna 4-5år. Flöjten, 12 barn i åldrarna 2-4år. Trollet, 8 barn i åldrarna 1-2år.

På Trollflöjten gillar vi att vara ute. Med en härlig närmiljö så har vi möjligheten att ge barnen upplevelser både i skog, vid hav och på vår utegård. Även inomhus finns utrymme för rörelser, lek, sagor och andra äventyr. Vi tycker det är viktigt med barnens inflytande att själva kunna påverka sin vardag och uppmuntrar därför gärna egna ideér och tankar. Barngruppens storlek är något vi har prioriterat och avdelningarna har en lugn och behaglig miljö där alla får komma till tals och synas.

Vi bedriver Friluftsfrämjandets Knoppis, Knytte, Mulle verksamhet.

Här finns trevlig, tillmötesgående och kunnig personal som får barnen att känna trygghet, glädje och gemenskap.

Nu kan ni även följa oss på facebook! Klicka här.

Vill ni veta mer? Kontakta förskolechefen Lena Yllfors eller någon i personalen, 042-94369. Ni är hjärtligt välkomna att hälsa på, ring och boka en tid så visar vi er runt och svarar på frågor.