Välkommen till oss på Trollflöjtens förskola!

Här möts du av kompetenta lärare såsom förskollärare och barnskötare som har många års erfarenhet.

Hos oss på Trollflöjten lär vi oss tillsammans i små grupper, sång, dans, rörelse, yoga, musik, kommunikation, pedagogisk dokumentation, IKT, vänskap och trygghet.

Vi erbjuder mycket utevistelse, projektinriktat med inspiration av friluftsfrämjandets Mulle verksamhet.

Vårt hjärta klappar lite extra för vår närmiljö, där vi ofta utmanar barnen och gör dom till medvetna medforskare.                          Planerade aktiviteter växlas med mycket utrymme för barnens fantasi, lek, kreativitet och eget tänkande.

Vår strävan är att skapa nyfikenhet, få förståelse för varandras olikheter och kulturer samt visa hänsyn, empati och respekt.

Hos oss får barnen möjlighet att bli sitt "bästa jag" genom att vistas i en bekräftande, utmanande och rolig gemenskap!

Vi erbjuder: Naturdagar med matlagning utomhus, tennislektioner vår/höst, gymnastik i hittarpshallen, teater och konsert besök och mycket annat!

Sist men inte minst - VI HAR ROLIGT TILLSAMMANS!

Vi ser fram emot att se dig och ditt barn här hos oss på Trollflöjten